Επιθυμείτε να αγοράζετε χονδρική; | balloon.gr

balloon.gr

email: info@balloon.gr
Ώρες  Λειτουργίας :
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 18:00
——————————-
Επίσημος αντιπρόσωπος Gemar

Επιθυμείτε να αγοράζετε χονδρική;

Καλέστε μας στο 2691068316 και 2691061694 δώστε μας το ΑΦΜ της επιχείρησής σας και εμείς θα σας δώσουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση του αποκλειστικού site μας χονδρικής ώστε να δείτε όλα μας τα είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία μας η οποία εδώ και 20 και πλέον έτη βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, με το μεγαλύτερο δίκτυο πελατών χονδρικής, καλύπτοντας πάντα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες στη διακόσμηση.

Η χαρά της δημιουργίας και η συνεχής εξέλιξη στα προϊόντα και στα μηχανήματα είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εμάς ώστε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Αυτό το επιτυγχάνουμε συνεργαζόμενοι πάντα με τα καλύτερα εργοστάσια στον κόσμο Sempertex, Gemar, Anagram, Hi-float, Fly- Luxe, Conwin, Amscan, Grabo, Morlando Group σε αποκλειστική συνεργασία έχοντας πάντα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και φυσικά τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένες μηχανές εκτύπωσης για να εκτυπώνει τα δικά της μπαλόνια και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της (π.χ. εκτυπώνουμε διαφημιστικά μπαλόνια με το λογότυπο των πελατών κλπ.), ακόμα μια επαγγελματική μηχανή κοπής με λέιζερ για να δημιουργήσει τις δικές της συλλογές για διακοσμήσεις γάμου και βαπτίσεων, baby shower κ.τ.λ. Εκτός από τα παραπάνω, διαθέτουμε πολλούς μεγάλους ψηφιακούς εκτυπωτές για να εκτυπώνουμε σε πολλά διαφορετικά υλικά όπως αυτοκόλλητο, καμβά, παχύ χαρτί κλπ ακόμα και προσωποποιημένα είδη ώστε να ικανοποιούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τέλος στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (1000m2) μας υπάρχει το τμήμα εκτύπωσης μπαλονιών, το γραφιστικό, το δημιουργικό και το τμήμα συλλογής και αποστολής παραγγελιών στο οποίο θα βρείτε τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους μας ώστε να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Το Μπουκέτο Μπαλόνια και οι άνθρωποί της σας εγγυούνται μια άριστη συνεργασία σε επίπεδο επικοινωνίας, δημιουργικότητας και εξυπηρέτησης .

Κεντρικά Μπουκέτο Μπαλόνια

Scroll to Top