Μπαλόνια Foil

Μπαλόνια Foil

Τα Μπαλόνια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα λάτεξ και τα foil.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε τα foil. Είναι μπαλόνια αλουμινίου. Η εταιρία μας διαθέτει διάφορες κατηγορίες- θεματικές όπως γέννηση, αγάπη, γενέθλια, τυπωμένα, κτλ. Σε κάθε κατηγορία μπορείτε να βρείτε μπαλόνια αλουμινίου διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων. Στρογγυλά ή σχηματικά μπαλόνια, μικρά μπαλόνια για καλαμάκι μέχρι μεγάλα που φουσκώνουν με ήλιον.

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε εξερευνώντας την κατηγορία Μπαλόνια Foil. Δίπλα σε κάθε μπαλόνι θα βρείτε μία μικρή περιγραφή, η οποία είτε δίνει στοιχεία για το μπαλόνι όπως η διάσταση είτε περιγράφει τα χαρακτηριστικά του. Κάτω από το προϊόν θα δείτε μία περιγραφή που σας δίνει στοιχεία για τον τρόπο που φουσκώνει το μπαλόνι, με ήλιον ή με αέρα. Επιπλέον, θα βρείτε και προτάσεις για το πώς να τα συνδυάσετε και να σχηματίσετε μπουκέτα μπαλονιών.

Στο balloon.gr μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να οργανώσετε ένα πάρτυ σωστά! Από μπαλόνια για το στολισμό του χώρου μέχρι αναλώσιμα και χειροποίητα είδη για το στολισμό του τραπεζιού ή μπουφέ. Δείτε όλα μας τα προϊόντα και επιλέξτε ποια ταιριάζουν στο δικό σας πάρτυ.

Και μην ξεχνάτε ότι στο balloon.gr θα τα βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με άριστη ποιότητα!

Βρείτε μας και στο instagram!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της εταιρίας μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

Μπαλόνια Foil