Blog

Πανέξυπνα και οικονομικά δώρα προς τιμήν των αγαπημένων μας γυναικών

δώρα για την ημέρα της γυναίκας

Η  γιορτή της γυναίκας είναι σε λιγότερο από μια εβδομάδα . Σίγουρα σκέφτεστε τι δώρο θα πάρετε στις γυναίκες της καρδιάς σας εκείνη την ημέρα! Στο balloon.gr σας προτείνουμε μερικά δώρα για την ημέρα της γυναίκας , αφενός  πολύ πρωτότυπα αφετέρου πολύ οικονομικά που θα κάνουν τις αγαπημένες σας να λάμπουν από ευτυχία!

Τυπωμένα μπαλόνια με θέμα την γυναίκα

Τι καλύτερο δώρο από ένα όμορφο & γλυκό Μπουκέτο από μπαλόνια που μπορείτε μέσα σ ένα λεπτό να φουσκώσετε μόνοι σας; Βρείτε  τυπωμένα μπαλόνια και συνδυάστε τα με τα μπαλόνια αλουμινίου για την ημέρα της γυναίκας  . Δεν χρειάζονται  πολλά μπαλόνια, 3 ή 5 μπαλόνια είναι υπέρ αρκετά για ένα όμορφο Μπουκέτο! Αφού επιλέξετε τα μπαλόνια που θέλετε , φουσκώστε τα με φιαλες ηλιον και δέστε τα με μια κορδέλα! Έτοιμο το Μπουκέτο, το τέλειο δώρο φτιαγμένο απ’ εσάς για την γυναίκα που γιορτάζει!

12" Μπαλόνι τυπωμένο Ημέρα της γυναίκας
12″ Μπαλόνι τυπωμένο Ημέρα της γυναίκας

Ευχετήρια Κάρτα για την  ημέρα των γυναικών

Ευχηθείτε στις γυναίκες που γιορτάζουν στις 8 Μαρτίου  με αυτές τις καταπληκτικές κάρτες που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Εμείς, στο https://Balloon.gr/  έχουμε μια ολόκληρη συλλογή από συναρπαστικές καθώς και κλασικές ευχετήριες κάρτες για την περίσταση.  Βρείτε κάρτες σε vintage & ρετρό ύφος μέχρι πιο μοντέρνες & minimal!

Κάρτα "Happy Woman's Day" με λουλούδια
Ευχετήρια κάρτα για την γιορτή της γυναίκας

Σοκολάτες  για την ημέρα της γυναίκας

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι κάποιος, είμαστε σίγουροι ότι όλοι αγαπούν τις σοκολάτες. Στο balloon.gr πιστεύουμε ότι οι σοκολάτες είναι το τέλειο δώρο για όλους. Δείτε στην συλλογή μας , σοκολάτες για την ημέρα της γυναίκας ,   σε διάφορα χρώματα  & με διάφορα ευχετήρια μηνύματα.

Γίγας σοκολάτα Flower Woman's Day
σοκολάτα γίγας για την γιρτή της γυνάικας

Αυτό ήταν μια γρήγορη επισκόπηση μερικών γρήγορων & εύκολων λύσεων για δώρα για την ημέρα της γυναίκας. Αν τώρα πρόκειται να οργανώσετε κάποιο πάρτι προς τιμήν της αγαπημένης σας τότε σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή μας από είδη πάρτυ & πινιάτες.  Περιμένουμε & τις δικές σας προτάσεις!

Μπορείτε να εμπνευστείτε και να πάρετε ιδέες για συνθέσεις με μπαλόνια για την γιορτή της Γυναίκας από τους λογαριασμούς μας στο instagram ή το Pinerest!

Αφήστε μια απάντηση