About balloon.gr

Η εταιρία Balloon.gr, ξεκίνησε την επιτυχημένη της πορεία το 2000 ως “Μπουκέτο Μπαλόνια”, βασιζόμενη στην ιδέα της δημιουργίας μιας εξειδικευμένης εταιρίας που θα καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές διακοσμητικές ανάγκες.

Έτσι κατάφερε να κάνει γνωστό το μπαλόνι στην ελληνική αγορά και να δημιουργήσει την μεγαλύτερη αλυσίδα Franchise με μπαλόνια στην Ελλάδα. 

Σήμερα, παραμένει στην κορυφή με τη χονδρική πώληση μπαλονιών, φιαλών ηλίου, ειδών πάρτι και διακόσμησης, πυροτεχνημάτων, λούτρινων και τα πάντα γύρω απ’ τη διακόσμηση κάθε event.

Προμηθεύει όλη την Ελλάδα και εξάγει σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, ενώ παράγει και τη δική της σειρά ειδών πάρτι και τυπωμένων μπαλονιών. 

Ως εισαγωγέας και παραγωγός, το Balloon.gr έχει τη δυνατότητα να παρέχει και στη λιανική, τεράστια ποικιλία μπαλονιών και ειδών πάρτι στις πιο χαμηλές τιμές. Και την προτίμηση των καταναλωτών αποδεικνύουν η πρώτη θέση των προϊόντων της, στη δημοτικότητα του Skroutz και οι εκατοντάδες παραγγελίες που αποστέλλονται καθημερινά.

Στο balloon.gr, προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι, να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γιορτάζουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους.

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΕΛΗΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Παρνασσού 8,Αίγιο

Αχαΐα 25100

ΑΦΜ: 099274675

ΔΟΥ: Αιγίου

Πωλήσεις μέσω διαδικτύου

ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η: 036118516000

Η ιστορία μας

Οι εγκαταστάσεις μας