Blog

Ψάχνετε πρωτότυπα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Πρωτότυπα Δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τo balloon. gr διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία σε πολύ οικονομικά & πρωτότυπα δώρα , μπαλόνια , σοκολάτες & κάρτες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

14 Φεβρουαρίου!!! 💘Γιορτή των ερωτευμένων! 💫💕
Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και το balloon.gr είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας κάνοντάς του υπέροχες εκπλήξεις. Και επειδή ο έρωτας μας κάνει να αισθανόμαστε παιδιά, τι καλύτερο για δώρο από τα μπαλόνια.

πρωτότυπα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου
πρωτότυπα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Αρχικά ρίξτε μια ματιά στα υπέροχα Μπαλόνια  αγάπης  σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ ιδιαίτερη ρομαντική βραδιά με διακόσμηση από μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς με ιδιαίτερα τυπώματα που να γράφουν I Love you ή Σ’ αγαπώ που να πετάνε (με ήλιον) ή να είναι διάσπαρτα στο χώρ

ο.μπαλόνια βαλεντινου

Ακόμα μπορείτε να γράψετε στον τοίχο Love με μπαλονια !!!  Γιατί όπως λέει και ο John Paul Young στο υπέροχο και διαχρονικό του τραγούδι Love is in the air, everywhere I look around.

Μπαλόνι αγάπης I Love You Χρυσό (8 τεμ)

 

Φυσικά εκτός από κεριά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κόκκινα μπαλόνια led για να κάνετε ατμόσφαιρα!

Κόκκινο Μπαλόνι με φωτάκι LED (5 τεμ) φωτεινά μπαλόνια

Επίσης ένα υπέροχο παιχνιδιάρικο δώρο είναι και ένα μπουκέτο μπαλόνια από καρδιές και μηνύματα το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα όμορφο λούτρινο ή ακόμα και με ένα κουτί σε σχήμα καρδιάς με μοναδικές σοκολάτες.

Κι επειδή η σοκολάτα είναι το αγαπημένο αφροδισιακό των ερωτευμένων , στο balloon.gr θα βρείτε τεράστια ποικιλία από Σοκολάτες Βαλεντίνου σε πάρα πολλά σχέδια με τυπωμένα μηνύματα αγάπης . .


Μια κάρτα είναι πάντα απαραίτητη για να συνοδεύσετε ένα δώρο με ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης και γιατί όχι και πονηρούλι με υπονοούμενα ή ακόμα και γρίφους έτσι για να δημιουργήσετε και λίγο μυστήριο…… 

Και για εσάς τους πιο τολμηρούς υπάρχουν και τα πιο πονηρά παιχνίδια αγάπης  γιατί ο Βαλεντίνος είναι πολύ παιχνιδιάρης και θέλει ατακτούλικα αγόρια και κορίτσια.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν και δείτε όλη την ποικιλία μας σε δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εντυπωσιάστε το ταίρι σας !!!!!😏💋

Κοινοποιήση

Αφήστε μια απάντηση