The Blog

Αρχική » Blog » 10 θεματικά παιδικά πάρτυ διασήμων που άφησαν εποχή

10 θεματικά παιδικά πάρτυ διασήμων που άφησαν εποχή

Όλες οι μανούλες κάθε φορά που πλησιάζουν τα γενέθλια του μικρού τους κατακλύζονται από ανυπομονησία και σκέψεις σχετικά με την διοργάνωση του τέλειου πάρτυ.

Τα παιδιά περιμένουν γεμάτα ενθουσιασμό τους φίλους τους για να παίξουν να ανταλλάξουν δωράκια και να δοκιμάσουν τις λιχουδιές που έχει ετοιμάσει η μαμά τους.

Party Παιδικό

Το σπίτι μετατρέπεται σε καμβά για την επιθυμία του παιδιού σου και εσύ βάζεις την φαντασία σου να δουλέψει σαν τον πιο ταλαντούχο καλλιτέχνη που πρέπει να ικανοποίηση των πιο απαιτητικό πελάτη του.

Υπάρχουν βέβαια και κάποια πάρτυ που ακόμα και η πιο τρελή μας φαντασία δεν μπορεί να τα πιστέψει και όμως υπήρξαν και διοργανώθηκαν από τους σταρ του Χόλιγουντ για τα παιδιά τους.

Το κάθε πάρτυ θα μπορούσε να έχει θέσει υποψηφιότητα για Όσκαρ διοργανώσεις και διακόσμησης καθώς όχι μόνο τα σκηνικά τους θα τα ζήλευε και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αλλά και για τα αστρονομικά ποσά που δαπανήθηκαν για την εκτέλεση τους.

Πάρτυ Διασήμων

Πάμε να δούμε και να πάρουμε ιδέες από τα 10 πιο εντυπωσιακά πάρτυ που ξεχωρίσαμε και διοργάνωσαν διάσημοι όπως η βασίλισσα των social media Κιμ Καρντάσιαν, η Beyonce,  ο Drake και πολλοί άλλοι.

1. Το επικό Jurassic πάρτυ της Kim για τον Saint

Πάρτυ Jurassic Park

Πρώτη φυσικά στη λίστα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Κιμ Καρντάσιαν η οποία μας έχει συνηθίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media την τελευταία δεκαετία.

Η Κιμ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αστρονομική της περιουσία και την αγάπη του μικρού της γιου Saint για τους δεινοσαύρους νοίκιασε μια έκταση αρκετών στρεμμάτων και αναβίωσε την εποχή των δεινοσαύρων σε όλη τους την δόξα.

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα το πάρτυ είχε σαν θέμα την διάσημη ταινία Jurassic park και το σκηνικό έκοβε την ανάσα. Από τεράστιες φωλιές με φουσκωμένα μεγάλα μπαλόνια που θύμιζαν αυγά τυραννόσαυρου μέχρι ολόκληρα ρομπότ δεινόσαυρους που περπάταγαν.

Για το πάρτυ είχε διαμορφώσει ειδικό χώρο για το candy bar με διάσπαρτα παγκάκια για να τρώνε οι καλεσμένοι φυσικά όλα περικυκλωμένα από τροπική βλάστηση και ένα αρκετά μεγάλο φουσκωτό κάστρο για να παίζουν τα παιδάκια!

Αν θες κι εσύ να οργανώσεις ένα αντίστοιχο πάρτυ με θέμα δεινόσαυρο, δες εδώ μια συλλογή από ιδέες και είδη πάρτυ.

2. Το πάρτυ Hulk της Kim Kardashian για τον Psalm 

Θεματικό Πάρτυ Hulk 1

Για τα τρίτα γενέθλια του γιού της Psalm (μόνο οι διάσημοι σκέφτονται αυτά τα ονόματα) η Κιμ σχεδίασε ένα πάρτυ αφιερωμένο στο διάσημο πράσινο ήρωα Hulk. Η διακόσμηση φυσικά ήταν καταπράσινη και περιλάμβανε ένα τεράστιο τούνελ από μπαλόνια καθώς και έναν τοίχο γεμάτο με τις γροθιές του hulk.

Θεματικό Πάρτυ Hulk 2

Στο χώρο διέκρινε κανείς πάνω στα τραπέζια για τους καλεσμένους μικρά αγαλματάκια με τη γροθιά του ήρωα δώρο για κάθε καλεσμένο καθώς και μια τεράστια φιγούρα του hulk στο βάθος της αίθουσας.

Ότι καλύτερο για να φωτογραφηθούν οι μικροί καλεσμένοι παρέα με τον αγαπημένο τους ήρωα!

Αν θες κι εσύ να οργανώσεις ένα αντίστοιχο πάρτυ με θέμα τους Avengers, δες εδώ μια συλλογή από ιδέες και είδη πάρτυ.

3. Η Kylie Jenner και το εξωπραγματικό πάρτυ για την Stormi

Θεματικό Πάρτυ της Stormy 1

Όπως και η αδερφή της Kim έτσι και η Kylie πέρα από το ότι είναι και οι δύο εκατομμυριούχοι έχουν ένα ακόμα κοινό. Είναι και οι δύο μανούλες και δεν θα μπορούσε το πάρτυ της μικρής Stormi να πηγαίνει πίσω.

Η Kylie ξεπέρασε και την πιο τρελή φαντασία όταν αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτυ αφιερωμένο στην μικρή της και στην κυριολεξία έχτισε ένα ολόκληρο θεματικό πάρκο για να το γιορτάσει. 

Θεματικό Πάρτυ της Stormy 2

Το πάρκο χωριζόταν σε τρία μέρη, το stormy word όπου και ήταν γεμάτο με μπαλόνια και 3D γλυπτά με το πρόσωπο της μικρής τρενάκια και καρουζέλ ενώ στα υπόλοιπα 2 μέρη θα έβρισκες ένα χιονισμένο πάρκο αφιερωμένο στην πριγκίπισσα Έλσα και ήταν γεμάτο με τους χαρακτήρες της αγαπημένης ταινίας frozen και ένα με θέμα τα άτακτα πολύχρωμα τρολς.

Θεματικό Πάρτυ της Stormy 3

Καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βαρεθείς στο συγκεκριμένο πάρτυ αλλά ακόμα και αν αυτό γινόταν απλά άλλαζες πάρκο και συνέχιζες την διασκέδαση

Θεματικό Πάρτυ της Stormy 4

Μπράβο kylie χαλάλι τα 100.000 δολάρια που ξόδεψες!

4. Το πάρτυ γατούλα της Khloe Kardashian

Θεματικό Πάρτυ Γατούλα Khloe Kardashian 1

Η τρίτη αδερφή από την διάσημη οικογένεια επέλεξε να γιορτάσει την μικρή της True σε εξωτερικό χώρο με θέμα την γατούλα.

Θεματικό Πάρτυ Γατούλα Khloe Kardashian 2

Τα χρώματα για το συγκεκριμένο πάρτυ ήταν παστελ ροζ, γαλάζιο και μοβ. Ο χώρος ήταν γεμάτος από μπαλόνια και εξωτερικού είδους δραστηριότητες για τα παιδάκια.

Θεματικό Πάρτυ Γατούλα Khloe Kardashian 3

Το candy bar είχε γλυκά με εκτυπωμένο το πρόσωπο της μικρής true ενώ στο πάρκο υπήρχαν μικρά πόνυ που πήγαιναν βόλτα τα παιδάκια. Επίσης υπήρχε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος γεμάτος με μικρά φουντωτά γατάκια που ξετρέλαναν τους καλεσμένους καθώς και μακιγιέρ που ζωγράφιζαν με Bodypainting τα πρόσωπα των παιδιών.

Θεματικό Πάρτυ Γατούλα Khloe Kardashian 4

Το πάρτυ έκλεισε ένα μικρό ταξιδάκι στο αγαπημένο πάρκο της μικρής ναι καλά το μάντεψες το πάρτι συνεχίστηκε στην Ντίσνεϊλαντ.

Αν εμπνεύστηκες και θα ήθελες και εσύ να διοργανώσεις ένα cute πάρτυ για την μικρή σου, δες εδώ μια συλλογή από ιδέες και είδη πάρτυ.

5. Το rose gold fashion πάρτυ της Beyonce

Θεματικό Πάρτυ Rose Gold Fashion 1

Η βασίλισσα της ποπ γιόρτασε τα έβδομα γενέθλια της κόρης της διοργανώνοντας μια πασαρέλα για χάρη της. Η μικρή Ivy περπάτησε την πασαρέλα που δημιούργησε η μαμά της περιτριγυρισμένη από rose gold μπαλόνια και κομφετί. 

Οι καλεσμένοι ήταν όλοι ντυμένοι στα χρώματα του ροζ χρυσού και το πάρτυ ήταν αφιερωμένο στην αγάπη της μικρής για την μόδα.

Το ντεκόρ θύμιζε αρκετά τα πάρτυ της εποχής του 80 καθώς ήταν γεμάτο με έντονα γυαλιστερά μπαλόνια και foil κουρτίνες καθώς και τα ρούχα της μικρής Ivy ήταν εμπνευσμένα από τα Pop τραγούδια της εποχής.

Θεματικό Πάρτυ Rose Gold Fashion 2

Το πάρτυ λέγεται ότι στοίχισε γύρω στα 200.000 δολάρια και για το κερασάκι στην τούρτα αφήσαμε το δώρο που έκαναν η Beyonce και ο jay z στην κόρη τους μια συλλεκτική barbie ντυμένη κυριολεκτικά στα διαμάντια από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Αν θες να εντυπωσιάσεις με ένα πάρτυ στα χρώματα του Rose Gold, ρίξε μία ματιά εδώ.

6. Η Cardy b και οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ

Παραμένουμε στο χώρο του πενταγράμματος και ακολουθεί η διάσημη ραπερ cardi b που για να γιορτάσει τα 3 γενέθλια της κόρης της Κulture διάλεξε να ζωντανέψει τις πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ, περιτριγυρισμένη από rose gold μπαλόνια και κομφετί. 

Θεματικό Πάρτυ Πριγκίπισσα Ντίσνεϋ 2
Θεματικό Πάρτυ Πριγκίπισσα Ντίσνεϋ 3

Η είσοδος της κόρης της έγινε πάνω σε άμαξα και η ίδια ήταν ντυμένη με ροζ στολή πριγκίπισσας.

Φτάνοντας στο πάρτυ ο χώρος είχε διαμορφωθεί έτσι για να θυμίζει τεράστιο κάστρο γεμάτο με μπαλόνια και την μικρή υποδέχτηκαν όλες οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ οι οποίες είχαν η κάθε μια και το δικό της θεματικό κουτί σαν πραγματικές κούκλες και φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Θεματικό Πάρτυ Πριγκίπισσα Ντίσνεϋ 4

Εντύπωση προκάλεσε μέσα σε όλα η τεράστια θεματική τούρτα σε σχήμα άμαξα που ξεπέρναγε το 1.5 μέτρο καθώς και ένας μίνι παιδότοπος γεμάτος μπαλόνια που είχε στηθεί για το event.

Αν η μικρή σου τρελαίνεται με τις πριγκίπισσες της Disney τότε πρέπει να ρίξεις μία ματιά σε αυτή την συλλογή από είδη πάρτυ.

7. Το Frozen πάρτυ της Ciara για την Sienna

Θεματικό Πάρτυ Frozen της Ciara 1

Η διάσημη τραγουδίστρια διοργάνωσε για τα τρίτα γενέθλια της κόρης της Sienna ένα εντυπωσιακό πάρτυ με θέμα την πριγκίπισσα Έλσα. Σύμφωνα με τους καλεσμένους το πάρτυ ήταν αρκετά εντυπωσιακό καθώς ολόκληρο το σπίτι είχε διακοσμηθεί με μπαλόνια στα χρώματα της ταινίας ασημί μοβ γαλάζιο και ροζ.

Θεματικό Πάρτυ Frozen της Ciara 2

Ανάμεσα στα μπαλόνια οι καλεσμένοι θα μπορούσαν να θαυμάσουν περίτεχνα γλυκίσματα στο θέμα του πάρτυ, κατασκευές από χιονισμένα παραμυθένια σπιτάκια καθώς και ένα σόου με διάσημους μακιγιέρ που μεταμόρφωσαν τα πιτσιρίκια του πάρτυ σε διάσημους χαρακτήρες.

Αν θες κι εσύ να οργανώσεις ένα αντίστοιχο πάρτυ με θέμα την πριγκίπισσα Έλσα, δες εδώ μια συλλογή από ιδέες και είδη πάρτυ.

8. Η Jessica Simpson και το Circus party για την Maxwell

Θεματικό Πάρτυ Τσίρκο της Jessica Simpson 1

H ηθοποιός μπαίνει στη λίστα με τα πιο επικά παιδικά πάρτυ, όταν για χάρη της κόρης της, Maxwell, προσέλαβε ολόκληρο συνεργείο για να της φτιάξουν μια σκηνή τσίρκου, ίδια με αυτή της ταινίας The showman.

Το πάρτυ τηρούσε πιστά την διακόσμηση, τα κοστούμια και τα τραγούδια της ταινίας. Η εξάχρονη Maxwell φορούσε, ακριβώς την ίδια στολή με αυτήν της ηθοποιού του μιούζικαλ, ενώ η διάσημη μαμά της δεν σταμάτησε εκεί.

Θεματικό Πάρτυ Τσίρκο της Jessica Simpson 2

Είχε οργανώσει σόου με ακροβάτες και ζογκλέρ, καθώς και μια άκρως εντυπωσιακή, 3 μέτρων τούρτα. Αν δεν χόρτασαν τα μάτια των καλεσμένων από το θέαμα, σίγουρα θα χορτάσαν από την καντίνα με τις λιχουδιές, που υπήρχε έξω από την μεγάλη σκηνή του πάρτυ.

9. Το κουκλίστικο πάρτυ της Jessica Simpson για την Birdie

Θεματικό Πάρτυ Birdie Barbie της Jessica Simpson 1

Η Jessica Simpson, για δεύτερη φορά, δεν συγκρατήθηκε, όταν ήρθε η στιγμή να οργανώσει ένα ακόμα πάρτι γενεθλίων, με θέμα τη Barbie, για την κόρη της Birdie, η οποία μόλις έκλεισε τα τρία.

Η μαμά των τριών παιδιών είναι γνωστή για το τρόπο που κακομαθαίνει τα παιδιά της στα γενέθλιά τους και δεν μας απογοήτευσε ούτε αυτή τη φορά.

Το πάρτι φιλοξενήθηκε σε υπαίθριο χώρο, σε ένα life size κουκλόσπιτο, που περιλάμβανε ξαπλώστρες, διακόσμηση με μπαλόνια και πολυάριθμους σταθμούς για φαγητό και ποτό.

Θεματικό Πάρτυ Birdie Barbie της Jessica Simpson 2

Η ίδια, είχε ντύσει τον εαυτό της και τα παιδιά της σαν την Barbie, ενώ είχε στήσει και ένα τεράστιο κουτί κούκλας για να μπορούν οι καλεσμένοι να φωτογραφίζονται μέσα σε αυτό.

Θεματικό Πάρτυ Birdie Barbie της Jessica Simpson 3

Αν σε εντυπωσίασε και θες να διοργανωσεις το δικό σου πάρτυ με θέμα την Barbie τότε δες εδώ μια συλλογή από ιδέες και είδη πάρτυ.

10. Το Φόρμουλα 1 πάρτυ του Drake

Θεματικό Πάρτυ Φόρμουλα 1 του Drake

Ο γιος του γνωστού ραπερ, Antonio γιόρτασε τα 4α γενέθλια του με ένα πάρτυ με θέμα την φόρμουλα 1.  Η διακόσμηση του πάρτυ ήταν εντυπωσιακή, γεμάτη με μπαλόνια, στα χρώματα του κόκκινου, του μαύρου και του λευκού για να θυμίζουν την φόρμουλα 1.

Από το πάρτυ δεν έλειψε ο αγαπημένος ήρωας του μικρού, ο Bugs Bunny, ο οποίος διασκέδασε με τις φάρσες του τους καλεσμένους. Για το κλείσιμο, ο διάσημος μπαμπάς του, πήρε το μικρόφωνο και χάρισε μια μίνι συναυλία στους παρευρισκόμενους του πάρτυ. 

Τα πιο όμορφα θεματικά πάρτυ

Μπορεί τα πάρτυ που μόλις είδες να κόστισαν μια περιουσία και για την καθημερινή μανούλα να μοιάζουν άπιαστα όνειρα, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σε πληροφορήσουμε, ότι για το πάρτυ του παιδιού σου, δεν χρειάζεται να διαθέτεις εξωφρενικό μπάτζετ.

Το βασικό συστατικό που θα το βρεις είτε σε μια έπαυλη εκατομμυρίων είτε σε ένα απλό σπίτι, είναι η αγάπη και η έμπνευση να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς την ημέρα των γενεθλίων τους. 

Αν εμπνεύστηκες, λοιπόν, έστω και λίγο από τα παραπάνω πάρτυ, μπορείς να ρίξεις και μια επιπλέον ματιά στους παρακάτω συνδέσμους που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τα πιο όμορφα θεματικά πάρτυ εύκολα και πάνω απ’όλα, χωρίς να σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. 

  • Για ένα εντυπωσιακό πάρτυ με δεινοσαύρους ρίξε μία ματιά εδώ
  • Για ένα ονειρικό πάρτυ με πριγκίπισσες Disney κάνε κλικ εδώ 
  • Για ένα πάρτυ με σούπερ ήρωες δες εδώ
  • Για ένα κουκλίστικο Barbie πάρτυ έχουμε ότι θα χρειαστείς εδώ
  • Για ένα Frozen πάρτυ παρέα με την πριγκίπισσα Έλσα κάνε κλίκ εδώ
Καλάθι