Blog

Αστεία Αγίου Βαλεντίνου: Ατάκες κι Ανέκδοτα!

Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου
Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουμε τη χαρά #ornot να υποδεχτούμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.  Τη μέρα που γιορτάζουμε τον ερώτα, την αγάπη, το πάθος, και όπως είναι σύνηθες όλοι οι πιστοί του έρωτα τρέχουν να πάρουν δώρα  για  να εκφράσουν τον έρωτά τους. Εντάξει, δεν είναι για όλους η μέρα η ίδια, και όσο η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να  νιώθουν αυτή την γνωστή θλίψη πως για ακόμη μια χρονιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχουν βρει τον Βαλεντίνο/Βαλεντίνα τους. Γενικά, η τρομακτική υπενθύμιση αυτής της μοναξιάς και οι πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις για λουλούδια, σοκολάτες, κοσμήματα και γενικά όλα αυτά τα δώρα αγάπης,  επίσης  το γεγονός πως πολλά από τα  ζευγάρια φίλων και γνωστών είναι ερωτευμένα και ευτυχισμένα,  όσο να ‘ναι είναι λόγος για να μπεις στην διαδικασία σύγκρισης και να νιώσεις έντονα απαυδημένος/η.  

Και λοιπόν? Τη μέρα αυτή είτε είστε σε σχέση, είτε είστε παρέα με φίλους, είτε μόνοι σας  βλέποντας Νέτφλιξ και χαλαρώνετε με παγωτό και σοκολάτες, ένα μόνο είναι σίγουρο, πως το χιούμορ είναι απαραίτητο ως και αναγκαίο για την σωτηρία της ψυχολογία σας. #facts

Βαλεντίνες/Βαλεντίνοι και μη εκεί έξω ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε γιατί οι παρακάτω ξεκαρδιστικές ατάκες και ανέκδοτα που λίγο πολύ, όλοι τις είδαμε  και τις είπαμε θα σας φτιάξουν την διάθεση και αν μη τι άλλο θα σας φέρουν μπόλικο γέλιο. Και τι είναι το γέλιο? Το γέλιο μας χαλαρώνει μας ενεργοποιεί όλο το σώμα, μας ηρεμεί και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε το καθημερινό άγχος δίνοντας μας μια πιο αισιόδοξη ματιά στη ζωή. Το  καλύτερο? Είναι φυσικό φάρμακο και χωρίς καμία παρενέργεια. Οπότε αφεθείτε και γελάστε  με την ψυχή σας και ας είναι μέρα αγάπης, άλλωστε τι είναι η αγάπη χωρίς γέλιο;

Γέλιο, γέλιο, χαρά!                                

Anti-Valentine “Τσικνοπέμπτη” για τα μπακούρια

  • ‘Μην στεναχωριέσαι που δεν έχεις ταίρι του Αγίου Βαλεντίνου, κάποιοι δεν έχουν ψησταριά για την Τσικνοπέμπτη.

Για τους πειναλέους 

Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου: Πιτόγυρο
Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου: Πατάτες

 PlayStation για δυνατούς gamers 

  • ‘Σε αγαπώ πιο πολύ απ’ ότι αγαπάς το PlayStation
Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου: Playstation

Αυτά που αγαπώ σε ‘σένα για τις πιο ρομαντικές ψυχές

  • ‘Πράγματα που αγαπώ σε σένα: Την μεγάλη σου….. ΚΑΡΔΙΑ, το βλέμμα σου, την αγκαλιά σου, το χιούμορ σου.’

Για τους πολύ ειλικρινείς 

  • ‘Αγάπη είναι να μην χρειάζεται πια να κρατάς τις κλανιές σου’
Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου Κάρτα

 ‘ Goοgle Girlfriend’ για τους ερωτοχτυπημένους 

  • Η κοπέλα μου… 
  • Η κοπέλα μου τα ξέρει όλα.
  • Η κοπέλα μου έχει πάντα δίκιο.
  • Η κοπέλα μου είναι Θεά.
  • Είναι αλήθεια το έψαξα…
Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου: Google Girlfriend

Οι 10 κλισέ ξεκαρδιστικές ατάκες που θα ακούσεις οπωσδήποτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.   

Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου: Κώστα με λένα
  1. Γιορτάζεις του Αγίου Βαλεντίνου; Όχι Κώστα με λένε.
  2. Έχετε καρτούλες για του Αγίου Βαλεντίνου που να γράφουν στην μοναδική μου αγάπη; Βεβαίως!! -Δώστε μου πέντε.
  3. Ανυπομονώ για την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! -Ερωτευμένος είσαι;  Όχι ανθοπώλης
  4. Τι θα κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου; Ότι δεν καταλαβαίνω! 
  5. Αγάπη θα πάρεις κάτι για του Αγίου Βαλεντίνου; -Ναι, τα βουνά!
  6. Μια απορία: Αν είσαι ερωτευμένος με πάνω από έναν άνθρωπο, πότε γιορτάζεις; Toυ Αγίου Βαλεντίνου ή των Αγίων Πάντων; 
  7. Ας μείνουμε για πάντα μαζί, βαριέμαι να βρω άλλη. 
  8. ΠΡΟΣΟΧΗ! Του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουν όσες έχουν ένα γκόμενο, όσες έχουν παραπάνω των Αγίων Πάντων.
  9. Αύριο του Αγίου Βαλεντίνου κάντε μια έκπληξη στην κοπέλα σας. π.χ. Γνωρίστε την στη γυναίκα σας. 
  10. Αγάπη μου σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου, τι θα κάνουμε; Κανά όσπριο.!
Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου: Όσπρια

Κορυφαία ανέκδοτα με εγγυημένα γέλια

Και φυσικά έφτασε η ώρα για μερικά  από τα πιο πετυχημένα και ξεκαρδιστικά ανέκδοτα , γιατί ειλικρινά δεν θα μπορούσαν να λείψουν φέτος, όπως κάθε άλλη χρονιά  βέβαια από την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.  Υπάρχει άλλωστε κάτι  πιο πολύτιμο από το δώρο του γέλιου;  Χαρίστε τα λοιπόν και εσείς απλόχερα την  μέρα της αγάπης.

Αφιερωμένο  στις αιώνιες ονειροπόλες και δώρο μια έξτρα δόση υπομονής! Ιt get’s better…

Λοιπόν, μια παντρεμένη πλησιάζει τον άντρα της και του λέει πως το προηγούμενο βράδυ είδε ένα πολύ όμορφο όνειρο  πως ήταν η μέρα  του Αγίου Βαλεντίνου και της χάρισε ένα χρυσό δαχτυλίδι, ρωτάει τον άντρα της αναρωτώμενη τι να σημαίνει αυτό και αυτός όλο νόημα και υπονοούμενο της ζητάει να κάνει λίγη υπομονή και θα καταλάβει το βράδυ. Γυρνώντας το βράδυ από την δουλειά ο άντρας φέρνει μαζί του ένα τυλιγμένο δώρο, το δίνει στην ενθουσιασμένη γυναικά του και αυτή όλο χαρά σκίζει το περιτύλιγμα και σοκαρισμένη βλέπει πως το δώρο της είναι ένα βιβλίο με τον τίτλο ονειροκρίτης. 

Στους απανταχού, απρόσμενα χωρισμένους 

Ανέκδοτα Αγίου Βαλεντίνου: Minions

Ένας υπάλληλος στο ταχυδρομείο την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου βλέπει έναν καραφλό πενηντάρη, χάλια μαύρα γενικότερα, στον πάγκο να βάζει γραμματόσημα σε καμιά 500αριά ροζ και κόκκινους φακέλους γεμάτους καρδούλες, αρώματα . Όταν ο υπάλληλος παραλάμβανε τα γράμματα είδε ότι στο όνομα αποστολέα έγραφε ‘Μάντεψε ποιος;’ και φυσικά γεμάτος περιέργεια και απορία τον ρωτάει αν όντως έχει τόσες πολλές γνωριμίες με γυναίκες, και του απαντάει πως είναι απλά δικηγόρος. Ο υπάλληλος που είναι ακόμα απορημένος τον ρωτάει που στέλνει τόσα ερωτικά γράμματα. Τότε ο τύπος του λέει ‘σε κάτι γνωστούς και φίλους’. 

Γίνεται Άγιος Βαλεντίνος χωρίς χιούμορ, χωρίς γέλιο και λίγη, να τόση δα λίγη γκρίνια; Σε σχέση ή μόνοι σας, ο ερχομός και του φετινού Αγίου Βαλεντίνου είναι η αφορμή που ψάχνεις για να περάσεις μια διασκεδαστική μέρα είτε γκρινιάζοντας είτε γιορτάζοντας. Όποια και να είναι η περίπτωση  για τον καθένα ξεχωριστά να το απολαύσετε.

Εσύ γιορτάζεις ή απλά γκρινιάζεις με χιούμορ;!!