Blog

Πως να διακοσμήσετε το πάρτι σας με μπαλόνια; Ιδέες για διακόσμηση πάρτι!!!

διακόσμηση πάρτι με μπαλόνια

Σκέφτεστε πως να διακοσμήσετε το πάρτι σας με μπαλόνια; Είμαστε οι ειδήμονες στη διακόσμηση πάρτι με μπαλόνια. Με τα μπαλόνια έχετε άπειρες δυνατότητες να δώσετε στυλ και χρώμα σε κάθε σας εκδήλωση! Είτε πρόκειται για μικρούς είτε για ενήλικες τα μπαλόνια ταιριάζουν σε όλα τα πάρτι δίνοντας μια νότα χαράς, φρεσκάδας και πολυχρωμίας.

Τα μπαλόνια μας έρχονται σε κάθε μορφή, μέγεθος, χρώμα και θέμα.. Ανεξάρτητα από το τι γιορτάζετε, ταιριάζουν άψογα με οποιαδήποτε διακόσμηση. Παρακάτω θα σας δείξουμε μερικούς εύκολους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα όμορφα μπαλόνια μας σε διακόσμηση για πάρτι!

Δημιουργείστε μια εντυπωσιακή διακόσμηση πάρτι με τεράστια μπαλόνια γράμματα και κολλήστε τα στον τοίχο όπως Happy Birthday .

 

Επίσης μπορείτε να διαλέξετε μπαλόνια αριθμούς ανάμεσα από πολλά μεγέθη και χρώματα και να τα συνδυάσετε με λάτεξ μπαλόνια γενεθλιών! Φουσκώστε τα μπαλόνια με ήλιον με τις φιάλες μιας χρήσης ώστε να πετάνε ή γεμίστε το πάτωμα με μπαλόνια φουσκώνοντας τα με αέρα! Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!

Είτε διοργανώσετε το πάρτι σπίτι ή σε κάποιο άλλο χώρο ένας εκπληκτικός τρόπος διακόσμησης είναι να καλύψετε το ταβάνι με μπαλόνια!

Θα χρειαστείτε αρκετά μπαλόνια και μια φιάλη ήλιον

Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αγοράστε μπαλόνια γεμισμένα με κομφετί και έτσι, όταν τα μπαλόνια σκάσουν, το κομφετί θα δημιουργήσει μια φαντασμαγορική μοναδική ατμόσφαιρα εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας!

…. και για το παιδικό πάρτι !!!

Αν ψάχνετε ιδέες διακόσμησης για το παιδικό πάρτι του παιδιού σας με μπαλόνια. Το balloon.gr διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε επώνυμα μπαλόνια καρτούν με όλους τους γνωστούς αγαπημένους ήρωες των παιδιών .

Βρείτε τεράτια ποικιλία σε ήρωες καρτούν, από τον spiderman μέχρι τις πριγκιπισσες της disney, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας .

Φουσκώστε τα με ήλιον για να πετάνε και συνδυάστε με χρωματιστά μπαλόνια γενεθλιών latex , δίνοντας τεράστια χαρά και προσφέροντας απεριόριστες ώρες διασκέδασης στους μικρούς σας καλεσμένους.

Κι αν ψάχνετε & είδη για πάρτι;

Εκτός από μπαλόνια στο κατάστημά μας, balloon.gr μπορείτε να βρείτε και είδη πάρτι για μικρούς και μεγάλους . Πιατάκια , ποτηράκια , καπελάκια , σημαιάκια, κεράκια και τόσα άλλα είδη πάρτι σε τόση μεγάλη ποικιλία χρωμάτων & μεγεθών για να τα συνδυάσετε με τα μπαλόνια μας δίνοντας μια συνολική αρμονία στη διακόσμησή σας. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στις προτάσεις μας για θεματικά πάρτι για αγόρι , για κορίτσι και πάρτι ενηλίκων συνδυάζοντάς τα με τις πολύχρωμες πινιάτες μας για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης..

Κοινοποιήση

Αφήστε μια απάντηση