ΓΑΜΟΣ

ΓΑΜΟΣ

Ο γάμος είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ενός ζευγαριού. Ο μελλόνυμφοι περιμένουν αυτή τη μέρα με αγωνία αλλά και ενθουσιασμό, και γι αυτό θέλουν να είναι όλα τέλεια. Όλες οι λεπτομέρειες από την εκκλησία έως το τραπέζι του γάμου είναι άκρως σημαντικές.

Η εταιρία balloon.gr διαθέτει προϊόντα αναλώσιμα και χειροποίητα για να οργανώσετε το γάμο σας από την αρχή ως το τέλος.

Από τα είδη για το bachelor party πριν το γάμο, μέχρι τα μπαλόνια γάμου, foil και λάτεξ, για το στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης. Επιπλέον, η εταιρία μας διαθέτει χειροποίητες πινακίδες αυτοκινήτου, προσκλήσεις γάμου, ευχαριστήρια καρτάκια για γάμο, βιβλία ευχών και χωνάκια ρυζιού γάμου. Ακόμα, στο balloon.gr μπορείτε να βρείτε διακοσμητικά γάμου, έτοιμα αλλά και προσωποποιημένα, ειδικά φτιαγμένα για το δικό σας γάμο.

Στα χειροποίητα προϊόντα μπορούμε να τυπώσουμε επάνω τα ονόματα του ζευγαριού ή/και την ημερομηνία του γάμου. Στα προσκλητήρια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το κείμενο που θέλετε να συμπεριληφθεί. Επιπλέον, για τα προσωποποιημένα είδη, το δημιουργικό μας τμήμα έρχεται σε συνεννόηση μαζί σας ώστε να εγκρίνετε μία μακέτα αυτού που θα λάβετε. Οι παραγγελίες θα ετοιμάζονται αφού γίνει και η κατάθεση του ποσού για τα χειροποίητα.

Δείτε την κατηγορία ΓΑΜΟΣ και βρείτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στο δικό σας γάμο.

Μπορείτε να παίρνετε ιδέες διαβάζοντας το blog μας ή να εμπνέεστε ακολουθώντας τη σελίδα μας στο instagram!

ΓΑΜΟΣ