Blog

Οδηγός επιλογής Χριστουγεννιάτικων δώρων για τους δύσκολους

Χριστουγεννιάτικα Δώρα Οδηγός
Χριστουγεννιάτικα Δώρα Οδηγός

Η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, είναι κοντά. Ένας από τους άπειρους λόγους που λατρεύουμε τα Χριστούγεννα είναι η χαρά που μας προσφέρει η ανταλλαγή δώρων. Η αναζήτηση του τέλειου ή έστω του κατάλληλου σε κάθε περίπτωση δώρου μπορεί να είναι μία ευχάριστη αλλά και αγχωτική διαδικασία, διότι υπάρχουν και οι δύσκολες περιπτώσεις…

  • Τι δώρο να κάνεις στον κολλητό/στην κολλητή σου, στον αδερφό/στην αδερφή σου ή σε πρόσωπα που έχεις εξαντλήσει κάθε ιδέα;
  • Στους θείους σου ή στα ξαδέρφια σου που θα έρθουν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι;
  • Σε ένα νέο συνάδελφο που δε γνωρίζεις καλά;
  • Στην οικοδέσποινα/ Στον οικοδεσπότη του πάρτι που είναι φίλη/φίλος φίλου/φίλης;

Δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις κάτι ακριβό, αυτό άφησε το καλύτερα για τους πολύ δικούς σου ανθρώπους, όμως, ένα μικρό δωράκι μπορείς να το προσφέρεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς να ξοδευτείς. Για αυτό είμαστε εδώ με ιδέες και συμβουλές για να διαλέξεις το καλύτερο δώρο εύκολα και γρήγορα!

Πάμε να δούμε…

Δώρα για «δύσκολους παίχτες»

Χριστουγεννιάτικο κουτί με δωράκια - Τάρανδος

Τα αδέρφια και οι κολλητοί είναι μια περίπτωση στην οποία έχεις εξαντλήσει τις ιδέες σε περασμένα Χριστούγεννα. Τους έχεις πάρει ρούχα, καλλυντικά, κοσμήματα, αξεσουάρ και στη χειρότερη περίπτωση τους έχεις πάρει όλα τα παραπάνω, όμως εκείνοι εξακολουθούν να δανείζονται τα δικά σου πράγματα. Ήρθε η ώρα να τους προσφέρεις ένα δώρο «εμπειρίας». Εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, περιποίηση σε Spa, το αγαπημένο τους extreme sport, ή ακόμα και συνδρομή για pilates ή yoga. Το καλύτερο; Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα κάνετε μαζί! Έτσι, δεν θα δώσεις μόνο τη χαρά του δώρου, αλλά και μια ευκαιρία για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί!

Επιπλέον, αφού περάσετε μαζί την εμπειρία που θα έχεις επιλέξει για αυτούς, μπορείς να την απαθανατίσεις και να την τοποθετήσεις σε ενθύμιο δώρο που πάντα θα σας φέρνει όμορφες και νοσταλγικές αναμνήσεις. Ένα διακοσμητικό καδράκι ή μία κούπα με την φωτογραφία σας από εκείνη την μέρα και τις χριστουγεννιάτικες ευχές ή οποιοδήποτε στιχάκι επιλέξεις, θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα για την ολοκλήρωση του δώρου.

Ώρα για Secret Santa στη δουλειά; Όσο διασκεδαστικό κι αν ακούγεται το διάσημο παιχνίδι, η επιλογή του δώρου μπορεί να γίνει δύσκολη υπόθεση, ειδικά όταν έχει ορισθεί ένα συγκεκριμένο budget και ο παραλήπτης είναι άγνωστος. Μία χιουμοριστική κούπα, ένα μπρελόκ για τα κλειδιά ή ενα mousepad για το γραφείο είναι μερικές Secret Santa ιδέες που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

κούπα χριστουγεννιάτικη 10 ευρώ budget

Αυτές ήταν οι ιδέες για εύκολα και οικονομικά δωράκια για τα αδέρφια και τους κολλητούς, τους θείους και τα ξαδέρφια, τους συναδέλφους ή απλά τις λοιπές «υποχρεώσεις». Ελπίζω να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Σου εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα πιο όμορφα, τα πιο μοναδικά, τα πιο χαρούμενα, τα πιο συναρπαστικά και να πλημμυρίζουν από αγάπη!

Ξύλινο Calendar για σοκολατάκια - Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Κοινοποιήση