Διάλεξε από μια μεγάλη ποικιλία πυροτεχνήματα, βεγγαλικά,  εναέρια, σιντριβάνια, πυρσοί & καπνογόνα, ρουκέτες & μασούρια με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας.  
Δείτε Περισσότερα+

Κατηγορίες Πυροτεχνημάτων

Εναέρια Πυροτενχήματα
Εναέρια
Σιντριβάνια
Συντριβάνια
Καπνογόνα
Πυρσοί / Καπνογόνα
Ρουκέτες Μασούρια
Δυναμιτάκια / Παιδικά

Προτεινόμενα προϊόντα

Εφέ γάμου “Sky Wish”

SKU: PAK1
79,80 
Καλάθι

Εναέρια Πυροτεχνήματα 130 βολών – Mr. Boom

SKU: C13020M
134,90 
Καλάθι

Εναέρια Πυροτεχνήματα 16 βολών – Amazon

SKU: 716-1
17,90 
Καλάθι

Εναέρια Πυροτεχνήματα 16 βολών – Frankinson Harley

SKU: C1620F14
19,90 
Καλάθι

Εναέρια Πυροτεχνήματα 16 βολών – Nuclear Attack

SKU: C1620N14
19,90 
Καλάθι

Εναέρια Πυροτεχνήματα 19 βολών – Channel Crossing

SKU: SFC8192
48,00 
Καλάθι

Εναέρια Πυροτεχνήματα 25 βολών – Senior

SKU: C2520SE14
29,90 
Καλάθι

Βασικοί κανόνες για την ασφάλειά σας!

Infographic για Πυροτεχνήματα - Ασφάλεια

Συχνές ερωτήσεις

Είναι τα πυροτεχνήματα του balloon.gr ασφαλή;

Όλα τα προϊόντα του balloon.gr διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά CE. Αυτό σημαίνει ότι έχουν περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους, αναγράφουν το έτος κυκλοφορίας τους στην αγορά, διαθέτουν οδηγίες χρήσης και πληρούν τις παγκόσμιες προδιαγραφές ασφαλείας. Συνεπώς, είναι απολύτως ασφαλή προς χρήση για ενήλικες άνω των 18 ετών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται όλες οι οδηγίες του κατασκευαστή!

Υπάρχουν πυροτεχνήματα κατάλληλα για χρήση από παιδιά;

Τα πυροτεχνήματα, στην πλειοψηφία τους, είναι κατάλληλα για χρήση από άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Υπάρχει  ωστόσο μια πολύ μικρή γκάμα πυροτεχνημάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ανηλίκους, ηλικίας 14 ετών και άνω, πάντα όμως υπό την επίβλεψη ενήλικα. Τα προϊόντα αυτά είναι οι μπάλες καπνού και τα καπνογόνα (προϊόντα που βγάζουν χρωματιστό καπνό).

Χρειάζεται ειδική άδεια για την χρήση πυροτεχνημάτων;

Τα πυροτεχνήματα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν απαιτούν ειδική άδεια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από κάθε ενήλικα αρκεί να τηρούνται οι συνθήκες και οι οδηγίες που αναγράφει ο κατασκευαστής.

Υπάρχουν πυροτεχνήματα κατάλληλα για χρήση σε κλειστό χώρο;

Υπάρχουν πυροτεχνήματα κατάλληλα για εσωτερικό χώρο.  Αυτά είναι τα σιντριβάνια  εσωτερικού χώρου η αλλιώς πυροφλάς που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν φαντασμαγορικό διάδρομο από ψυχρές λάμψεις,  ύψους 1-3 μετρών. Προσδίδουν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην γαμήλια δεξίωση,  χρησιμοποιούνται κυρίως κατά την είσοδο του ζευγαριού στο τραπέζι, είναι τελείως άκαπνα και δεν αφήνουν υπολείμματα σκόνης ή στάχτης συνεπώς καθαρίζονται πολύ εύκολα!