Blog

Must-have είδη πάρτυ για ένα τέλειο πάρτυ αποφοίτησης!

παρτυ αποφοιτησης

Δεν υπάρχουν μέτριες λύσεις για έναν σωστό οικοδεσπότη πάρτυ αποφοίτησης. Θα πρέπει να εργαστεί σκληρά και να προετοιμαστεί  καλά με σκοπό να οργανώσει το τελειο πάρτι. Αρχικά πρέπει να είναι βέβαιος ότι έχει όλα τα απαραίτητα είδη πάρτυ όπως τα μπαλόνια  και τα υπόλοιπα αξεσουάρ, όπως σημαιάκια, banner και διακοσμητικά για να ολοκληρώσει την διακόσμηση που επιθυμεί.

Ο συνδυασμός των ειδών πάρτι οφείλουν να είναι αποτέλεσμα  δημιουργικής σκέψης ώστε να σας βοηθήσουν να αναδείξετε το θέμα του πάρτυ σας. Και αν  το πάρτυ που πρόκειται να οργανώσετε είναι πάρτι  αποφοίτησης, υπάρχουν ορισμένα αξεσουάρ  που απλά δεν πρέπει να χάσετε. Ποια είναι αυτά; Στο balloon.gr έχουμε απαριθμήσει τα είδη που είναι κορυφαία σε πωλήσεις και κατά την γνώμη μας πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στο πάρτυ σας!

Μπαλόνι αποφοίτησης “Συγχαρητήρια”

Τα μπαλόνια δεν αποτυγχάνουν ποτέ ως  διακοσμητικά prop. Δώστε το έναυσμα στη διακόσμηση σας με αυτό το μπαλόνι “Συγχαρητήρια”. Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη και σχέδια αυτό το μπαλόνι αποφοίτησης είναι must  για οποιαδήποτε διακόσμηση ενός πάρτι αποφοίτησης!

Μπαλόνι αποφοίτησης Congratulations χρυσό 45 εκ
Μπαλόνι αποφοίτησης Key to success 45 εκ

Σε περίπτωση που δεν συμπαθείτε τη μινιμαλιστική εκδοχή  μπορείτε να επιλέξετε μπαλόνι αποφοίτησης με πιο πλούσιο και λαμπερό ύφος & στυλ! Τα μπαλόνια μας έρχονται σε εσάς ξεφούσκωτα και εσείς μπορείτε να τα φουσκώσετε είτε με ήλιον είτε με αέρα, σύμφωνα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε!

Έχετε υπ’ όψιν πως ένα μπαλόνι αποφοίτησης είναι το τέλειο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο που παίρνει το πτυχίο του!

Πτυχίο  αποφοίτησης & μπαλόνια με χαμογελαστές φατσούλες

Σκέφτεστε τι άλλο λείπει εκτός από τα μπαλόνια συγχαρητήρια; Το Μπαλόνι σε σχήμα πτυχίου αποφοίτησης! Συνδυάζοντας το με τα μπαλόνια με χαμογελαστές φατσούλες (smileys) δημιουργείτε το τέλειο μπουκέτο μπαλόνια για να υποδεχθείτε θερμά τους καλεσμένους του πάρτι σας!

Χάρτινη γιρλάντα με χρυσά αστέρια

Μια διακοσμητική γιρλάντα είναι ικανή να μετατρέψει  ακόμα και τον πιο μικρό χώρο σε «ζώνη» διασκέδασης. Και, αν είναι μια  γιρλάντα σαν αυτή, μπορείς να την αφήσεις να μείνει κρεμασμένη στο δωμάτιό σου και μετά το τέλος του πάρτι αφού είναι τόσο ελκυστική!.

Διακοσμητική χάρτινη Γιρλάντα χρυσά αστέρια
Διακοσμητική χάρτινη Γιρλάντα χρυσά αστέρια

Εκτός από τη γιρλάντα, σιγουρευτείτε ότι δεν ξεχάσετε τίποτα από τα βασικά είδη πάρτυ όπως τα μιας χρήσης ποτηράκια, πιατάκια, πιρουνάκια, κουταλάκια κτλ.. Επειδή, κανένα πάρτυ δεν είναι πλήρες , αν δεν υπάρχει νόστιμο φαγητό η γλυκό  ! Εκτός από αυτό,  τα είδη πάρτι μιας χρήσης κάνουν το καθάρισμα μετά το τέλος του πάρτυ, παιχνιδάκι!

Ευχετήρια κάρτα αποφοίτησης

Μπορεί να είναι κάτι μικρό σε κόστος αλλά σίγουρα οι ευχές που θα γράψετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, έχουν την μεγαλύτερη σημασία! Τα λόγια σας είναι αυτά που θα του δώσουν την χαρά αλλά και την επιβεβαίωση ότι τα κατάφερε! Γράψτε όλες τις ευχές σας σ αυτή την ελκυστική ευχετήρια κάρτα αποφοίτησης   και χαρίστε την στο αγαπημένο σας πρόσωπο που αποφοιτά!

H οργάνωση ενός πάρτυ πάντα αποτελεί πρόκληση ειδικά όταν μιλάμε για το δημιουργικό κομμάτι! Τα παραπάνω είδη πάρτυ αποτελούν βασικά στοιχεία για να ξεκινήσετε  τον προγραμματισμό του πάρτυ σας Επίσης, σε περίπτωση που είστε ο οικοδεσπότης, σιγουρευτείτε ότι έχετε μερικά δώρα έτοιμα για τους φιλοξενουμένους σας.  Σαν έξτρα συμβουλή σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στις φιάλες ήλιον μιας χρήσης που διαθέτουμε για να δημιουργείστε μπουκέτα με μπαλόνια αποφοίτησης που αιωρούνται!

Μπορείτε να εμπνευστείτε και να πάρετε ιδέες στις σελίδες μας στο instagram ή το Pinerest!

Κοινοποιήση

Αφήστε μια απάντηση