Blog

Κουλές Στολές Halloween Διασήμων

Picture of Συντάκτης: Balloon

Συντάκτης: Balloon

03/10/2024

όλα τα άρθρα

Το Halloween είναι η γιορτή που δίνει στους celebrities την ευκαιρία να αφεθούν και να γίνουν...
ό,τι (μα ό,τι) τους κατέβει στο κεφάλι. Κάθε χρόνο, ο ανταγωνισμός για την πιο «εντυπωσιακή» στολή φτάνει σε νέα ύψη και, όπως θα δείτε παρακάτω, κάποιοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο...

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές από τις μεταμφιέσεις που άφησαν εποχή!

1. Heidi Klum – Το πιο διάσημο σκουλήκι του κόσμου (2022)

Στην κορυφή της λίστας, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της, ως “Βασίλισσα του Halloween”, η Heidi Klum εντυπωσιάζει κάθε χρόνο με τις πρωτότυπες, εντυπωσιακές και… ανατρεπτικές επιλογές της! Μία από τις (πολλές) κορυφαίες μεταμφιέσεις της, που έχει μείνει χαραγμένη στην ιστορία, ήταν το Halloween look της για το 2022, όταν αποφάσισε να γίνει ένα… γιγαντιαίο σκουλήκι.

 Το σίγουρο είναι πως, αν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τόσο παράξενο να φαίνεται εντυπωσιακό, αυτή είναι σίγουρα η Heidi.

Δεν μας πιστεύετε; Ρίξτε μια ματιά στις προηγούμενες εμφανίσεις της:

2. Lizzo – Baby Yoda 2.0 (2021)

To force ήταν μαζί με την Lizzo σε αυτό το look, καθώς η εμφάνιση της το 2021 ως Baby Yoda από τη σειρά The Mandalorian έκανε πάταγο, και οι φωτογραφίες της έγιναν αμέσως viral, επιβεβαιώνοντας πως «This is INDEED the way» να εντυπωσιάσει κανείς με το Halloween look του.

I want It - I got It!

Ζωντάνεψε αυτό το επικό look
και εντυπωσίασε στο Halloween

3. Harry Styles – Η Dorothy βρήκε τον μάγο της (2021)

Σίγουρα δεν είμαστε πια στο Κάνσας, γιατί η εμφάνιση του Harry Styles, το 2021 απέδειξε πως δεν ήρθε για να παίξει!  Ο γνωστός τραγουδιστής, ντυμένος ως Dorothy από τον Μάγο του Οζ, με το μπλε φόρεμα και τα χαρακτηριστικά κόκκινα παπούτσια της ηρωίδας, ακολούθησε το κίτρινο μονοπάτι ως το… βάθρο των πιο καλοντυμένων στο Halloween!

4. Katy Perry – Μια…καυτή εμφάνιση (2019)

Δύο ήταν οι συνέπειες στης εμφάνισης της Katy Perry το Halloween του 2019:
Η πρώτη ήταν ότι κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και η δεύτερη…ότι μας άνοιξε την όρεξη! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ντύθηκε Cheeto και εμείς δεν χορταίναμε να τη βλέπουμε!

5. Kendall Jenner – Παρά λίγο...Χωριάτικη!

H Kendall Jenner, αφού έγινε viral για την έλλειψη της μαγειρικής της ικανότητας, όταν κυκλοφόρησε βίντεο με εκείνη να αδυνατεί να κόψει ένα αγγουράκι, αποφάσισε να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με χιούμορ και ντύθηκε «αγγουράκι» εκείνο το Halloween, σερβίροντας μας ένα “δροσερό” Halloween look και μια γερή δόση γέλιου. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

6. Οι Lili Reinhart, Camila Mendes και
Madelaine Petsch έπαθαν Hocus Pocus…

Halloween εμφανίσεις διασήμων

Salem, they’re back! Η αγαπημένη τριάδα από την τηλεοπτική σειρά Riverdale, εντυπωσίασε το Halloween του 2022, αναβιώνοντας με την στολή τους μια από τις πιο θρυλικές τριπλέτες του Halloween, τις αδερφές Sanderson, από την ταινία Hocus Pocus!

Μπορεί να μην ξέρουμε τι ξόρκι έριξαν για να τους έρθει η συγκεκριμένη έμπνευση, αλλά το σίγουρο είναι πως μας άφησαν όλους μαγεμένους με το look τους.

Μια ματιά στο μέλλον

Τα πνεύματα μίλησαν... αυτές είναι οι πιο
hot τάσεις για το φετινό Halloween

Τι και αν δεν είχαμε και στο χωριό μας Halloween… η πιο τρομακτική εποχή του χρόνου είναι εδώ και όλοι εμείς οι «Χαλογουϊνάκηδες», είμαστε έτοιμοι να κρεμάσουμε τους ιστούς μας και να κλέψουμε την παράσταση με τα τέλεια κουστούμια μας!

Και αφού είδαμε μερικές από τις πιο επικές στολές των celebrities, ας βουτήξουμε στις κορυφαίες τάσεις & προβλέψεις για τις πιο δημοφιλείς στολές του φετινού Halloween!

Wicked (Η μάγισσα από την ταινία "Μάγος του Οζ")

Με την νέα ταινία να βγαίνει στις 22 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους, όλα τα σημάδια δείχνουν πως το φετινό Halloween, θα έχει πράσινο χρώμα και wicked mood! 

Μακέτα icon

Βρες εδώ όλα όσα θα χρειαστείς
για να απογειώσεις το look :

Deadpool

Η νέα ταινία Deadpool - Wolverine ήρθε να μας θυμίσει γιατί ο Deadpool είναι ένας από τους αγαπημένους μας ήρωες. Δολοφονώντας βάναυσα τους κακούς αλλά και το 4th wall, έχει κερδίσει τόσο τις καρδιές του κοινού που η χαρακτηριστική κόκκινη στολή του, αναμένεται να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στολές για φέτος!

Beetlejuice

Beetlejuice, Beetlejuice, Beeeeee…careful! Μπορεί να θες να ντυθείς σαν αυτόν φέτος το Halloween, αφού είδες την νέα ταινία του Tim Burton (και δεν θα σε αδικούσαμε), αλλά σίγουρα δεν θες να πεις το όνομα του 3 φορές, πόσο μάλλον με το Halloween τόσο κοντά!

TIP:

Το καλύτερο με την συγκεκριμένη στολή είναι ότι μπορεί πολύ εύκολα να σταθεί τόσο σε solo στολή, όσο και σε couples’ costume (Beetlejuice-και η νύφη του) και γιατί όχι και σε θέμα στολής για γκρουπ των 3ων ατόμων ρίχνοντας και την Monica Bellucci ( την πρώην γυναίκα του Beetlejuice) στο μιξ! Διάλεξε και πάρε!

Killer Nurse (Taste Music Video)

Η πιο αναπάντεχη έκπληξη στο νέο viral video clip του τραγουδιού "Taste" της Sabrina Carpenter, ήταν χωρίς αμφιβολία η εμφάνιση της αγαπημένης Jenna Ortega στο μουσικό βίντεο! Η ηθοποιός με τις iconic εμφανίσεις της στο κλιπ, έδωσε μπόλικη έμπνευση στους λάτρεις της pop κουλτούρας για το φετινό halloween! Η δική μας προσωπική αγαπημένη; Το Killer Nurse look!

Δείτε το iconic music video ΕΔΩ

Μακέτα icon
See More

Κάνε κλικ και διάβασε τα άρθρα