Blog

Go Green: Μπαλόνια φιλικά προς την φύση

βιοδιασπώμενα μπαλόνια gemar eco

Σε μια εποχή, που ο κόσμος αντιμετωπίζει ένα αυξανόμενο πρόβλημα πλαστικών απορριμμάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα μπαλόνια μας δεν είναι φτιαγμένα από πλαστικό. Η θέα ενός μπαλονιού μπορεί να φέρει χαρά και ευτυχία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και εμείς στο Μπουκέτο Μπαλόνια νοιαζόμαστε ώστε αυτή η διάδοση της χαράς να γίνεται μ’ έναν τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, βιώσιμο και ηθικό.

Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται έχοντας ως αρωγό την εταιρεία Gemar, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής μπαλονιών στον κόσμο η οποία διαθέτει και το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ευρώπη. Το Μπουκέτο Μπαλόνια σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες σε είδη πάρτι και μπαλόνια, μπορεί και συνδυάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα που υπάγονται συγχρόνως στη δράση GoGreen.

Οικολογική Συνείδηση

Λίγα λόγια για την εταιρεία που εμείς πρώτοι συστήσαμε στην Ελλάδα ανοίγοντας νέους δρόμους για τους πελάτες μας, που αναζητούν την καλύτερη ποιότητα προϊόντων σε συνδυασμό με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ξεκινώντας από το 1990 και μέχρι σήμερα, η εταιρεία Gemar κατασκευάζει αποκλειστικά τα προϊόντα της σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις στην Ιταλία κάτω από άριστες συνθήκες εργασίας. Όλες οι διαδικασίες από το σχεδιασμό έως την κατασκευή ακολουθούν αυστηρά τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τους κανονισμούς για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που προορίζονται για παιδιά.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί υπεύθυνα λάτεξ από φυσικό καουτσούκ. Μια μεγάλη ομάδα από ειδικούς εργάζεται πάνω στη σύσταση και την τελειοποίηση του υλικού που θα αποτελέσουν τη δομή των μπαλονιών έτσι ώστε αυτό το φυσικό και ανανεώσιμο υλικό να διατηρείται καθ’ όλη τη διαδικασία κατασκευής και να βιο-αποδομείται αρκετά γρήγορα και φυσικά. Προσπαθώντας να μειώσουμε ακόμα περισσότερο την παράγωγη πλαστικού, εμπιστευόμαστε την Gemar που προωθεί τα μπαλόνια της σε 100% φυσικές ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Φέρνουμε την αλλαγή

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε συντριπτικά την απαγόρευση πλαστικών ειδών μίας χρήσης, όπως καλαμάκια ροφημάτων, καλαμάκια μπαλονιών και δοχεία τροφίμων, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα θαλάσσια απορρίμματα και να ενθαρρυνθούν βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις. Το Μπούκετο Μπαλόνια πρωτοπορεί και εδώ προσφέροντας μας έξυπνες λύσεις στα προβλήματα του σήμερα.

Δεσμευόμαστε να μειώσουμε τη χρήση των απλών πλαστικών. Με το BalloonGrip μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσιτή, βιοαποικοδομήσιμη, φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα μπαλόνια με καλαμάκια. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να προσφέρετε τα γνωστά μπαλόνια mini shape, προστατεύοντας παράλληλα τον πλανήτη μας.

Είμαστε παθιασμένοι με τη βελτίωση ολόκληρου του κλάδου και συνεργαζόμενοι με εταιρείες από την παγκόσμια κοινότητα, μας δίνεται η ευκαιρία να σας προσφέρουμε προϊόντα με ποιότητα και οικολογική συνείδηση.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι όλα τα προϊόντα μας έχουν δημιουργηθεί με τα υψηλότερα πρότυπα, τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και από την αφοσίωση στα ηθικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.

Η υπερηφάνεια και το πάθος της ομάδας μας σε συνεργασία με την Gemar, που πιστοποιείται και από την απονομή των πιστοποιήσεων ISO 9001 και 14001 μας βοηθούν να πρωτοτυπούμε στον κλάδο μας!

Αυτά τα βραβεία είναι η επικύρωση του έργου της που μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι τα πρότυπα και η ηθική μας παραμένουν υψηλά.

Δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε τα πρότυπα της βιομηχανίας στη χώρα μας και να προωθήσουμε νέα προϊόντα με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας με προϊόντα που προσφέρουν βέλτιστη απόδοση σε όλους τους τομείς.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε ενεργό μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Μπαλονιών και Κόμματος και του Party Safe, προωθώντας την υπεύθυνη χρήση των μπαλονιών.

Don’t let go

Παρόλο που τα μπαλόνια μας είναι βιοαποικοδομήσιμα, τα σκουπίδια εξακολουθούν να είναι αντιαισθητικά και αποτελούν πραγματικό κίνδυνο για την άγρια ζωή του πλανήτη μας. Ας μην ξεχάσουμε το ατύχημα που συνέβη το 1986, στο Οχάιο των Ηνωμένων πολιτειών όπου κατά το διάστημα της εορτής Balloonfest προσπαθώντας να σπάσουν το ρεκόρ Guinness, οι διοργανωτές απελευθέρωσαν ενάμισι εκατομμύριο μπαλόνια με ήλιον, σκορπώντας το χάος και στοιχίζοντας την ζωή 2 ανθρώπων και αρκετών ζώων.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ έθεσε το περιβάλλον σε κίνδυνο ξεβράζοντας για μήνες τα μπαλόνια σε κοντινές ακτές και κάνοντας το έργο των εθελοντών που προσφέρθηκαν να καθαρίσουν την περιοχή αρκετά δύσκολο.

Η ομάδα του Μπουκέτο Μπαλόνια απαρτίζεται από άτομα οικολογικά ευαισθητοποιημένα που στόχο έχουν να κάνουν τη κάθε στιγμή σας ιδιαίτερη και μοναδική με κύριο γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και φυσικά το σεβασμό στο περιβάλλον. Με σκοπό την αποτροπή παρομοίων ατυχημάτων φροντίζουμε καθημερινά να διαθέτουμε eco friendly λύσεις σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων στο site μας!

Τι μπορούμε να κάνουμε

Δεδομένου ότι όλα όσα ανεβαίνουν στον ουρανό πρέπει τελικά κάποια στιγμή να πέσουν, δεν υποστηρίζουμε τις απελευθερώσεις μπαλονιών. Αντίθετα, ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν βαρίδια μπαλονιών και να απολαμβάνουν τα μπαλόνια τους με ασφάλεια. Μετά τη χρήση, είναι σημαντικό όλα τα μπαλόνια αν και βιοδιασπώμενα να ξεφουσκώνονται και να απορρίπτονται με υπευθυνότητα σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

Το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει και αναδείξει το “Μπουκέτο Μπαλόνια” ως τον μεγαλύτερο διανομέα σε μπαλόνια χονδρικής και λιανικής στην χώρα μας. Έχετε λοιπόν, έναν επιπλέον λόγο να παραμένετε μαζί μας γνωρίζοντας πως όλοι μαζί στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος, ανοίγοντας νέους δρόμους και βρίσκοντας εναλλακτικούς τρόπους στη δημιουργία προϊόντων που σέβονται και προστατεύουν τον έναν και μοναδικό πολυαγαπημένο μας πλανήτη, το μεγάλο μας σπίτι.

Κοινοποιήση